Volle maan training

Volle maan training

Volle maan trainingen zijn heel speciaal omdat de maan binnen ons stelsel een hele krachtige energiebron is die voelbaar is voor vele mensen.Wereldwijd is de algemene afspraak dat vele Chi Neng Qigong beoefenaars, leraren en instructeurs tijdens deze avond trainen tussen 20.00 en 21.00 uur. Dit zorgt voor een krachtig veld.

De oefening is een 1 uur durende vorm van warming up en de Lift Chi Up en aansluitend 3-center Merge. De volle maan training wordt meestal buiten gehouden. Een vrijwillige bijdrage van 5 euro, de opbrengst gaat naar een goed doel. Iedereen is dan ook van harte welkom zowel beginners als gevorderden. Neem gerust familie of bekenden mee.

Graag van tevoren aanmelden.

Voor een training met Volle maan is het raadzaam om de website in de gaten te houden. De Volle Maan training wordt namelijk niet elke maand gegeven.

Meer informatie? Stuur een e-mail!