Chi Neng Qigong Privélessen

Er kunnen verschillende redenen zijn waarom je Privélessen Chi Neng Qigong wilt volgen, privéles is een individuele Chi Neng Chigong afgestemd op jou specifieke behoefte en/of doelstellingen.

Oftewel Chi Neng Qigong op maat. In privélessen kunnen we dieper ingaan op jouw vragen en/of omstandigheden, of je drukke leefstijl. Hierbij ontvang je de volledige aandacht en wordt rekening gehouden met jouw situatie, niveau, leerstijl en beschikbare tijd.

We doen samen oefeningen die aansluiten op uitdagingen die het leven jou brengt. Dat kan zowel fysiek, maar ook emotioneel zijn. Veel vaker gaan deze twee samen. Zelf zul je ontdekken dat je energie weer vrij gaat stromen en zo de optimale versie van jezelf tevoorschijn komt.

We kijken samen welke oefeningen je daarbij kunnen helpen. Dit kunnen lichte bewegingsoefeningen zijn en gaan dan ook meteen de achterliggende redenen van bepaalde oefeningen bespreken. Chi Neng Qigong gaat over het holistische geheel van mens zijn.

Wanneer Chi Neng Qigong privélessen?

Met Chi Neng Qigong privélessen kun je o.a. verwachten:

  • Persoonlijke aandacht.
  • Beter en sneller resultaat.
  • Het opfrissen van bepaalde oefeningen.
  • Voor het verfijnen en verbeteren van de oefeningen.
  • Voor meer verdieping van de oefening.
  • Herstel na ziekte
  • Je hebt niet de mogelijkheid om aan te sluiten bij de groepslessen.
  • Ondersteuning tijdens ziekte (ook als men aan het bed gebonden is).

Omdat Chi Neng Qigong werkt met beweging, zou je denken dat het niet geschikt is wanneer je aan bed gekluisterd bent. Niets is minder waar, hetgeen blijkt uit de ervaringen met bed-trainingen.

Voor jonge mensen maar ook zeer effectief voor oude(ren) mensen.

Chi Neng Qigong is niet alleen een bewegingsleer, maar ook een manier waarin je in het leven staat, speelt het een rol voor het verbeteren van je energiehuishouding en het behoud hiervan, ook om stress en spanning te verminderen, en/of je algehele lichamelijke conditie verbeteren en/of je leert om fysiek en geestelijk te ontspannen.

De privélessen kunnen bij Chi Neng Limburg, in je eigen huis of omgeving, op kantoor of in de buitenlucht gegeven worden.

Meer informatie? Stuur een e-mail!

DD dash MM dash JJJJ
Chi Neng Limburg zou graag uw mailadres gebruiken voor het toezenden van de nieuwsbrief. Gaat u akkoord?